Deja Vu citrusliget dezodor

Deja vu Citrusliget bőrápoló alumínium mentes dezodor

Készleten

Hány darabot szeretnél vásárolni?

2290 Ft

A Deja vu márka kézműves Friss szellő dezodora kizárólag természetes alapanyagokkal készült, mégis hatékonyan veszi fel a harcot az izzadságszag ellen.

A csodás  citrom és citromfűolajnak köszönhetően könnyed és friss illattal örvendeztethet  meg téged is 🙂 Férfiaknak is hatékony és tökéletes választás!

Nem tartalmaz káros anyagokat, így  alumíniumot sem!!

Csak és kizárólag természetes bőrápoló összetevőket csempésztek bele, úgy mint: hidegen sajtolt értékes olajokat, kakaóvajat, méhviaszt, a nem kívánatos szagokat semlegesítő szódabikarbónát és illóolajokat.

Más boltban kapható dezodorokkal szemben milyen mechanizmussal dolgozik?

Nem a pórusok eltömítésével akadályozza meg az izzadást, hanem az izzadás folyamatába bele nem szólva a bőrön megjelenő izzadság szagát semlegesítik.

Hogyan érdemes használnod, mit kell tudnom a használatáról?

Teljesen ugyanúgy működik , mint a boltban kapható stifteket, de a szódabikarbóna szemcsék miatt egy kicsit óvatosabban kell használni, mivel ezek enyhén karcolhatnak. Állaga keményebb, mint a bolti stifteké, de kis melegítésre könnyen puhul.

FIGYELEM!

A DEZODOR ÁLLAGA A BOLTI DEZODOROKHOZ KÉPEST KEMÉNYEBB, KEVÉSBÉ KRÉMES. A SZÓDABIKARBÓNA SZEMCSÉK AZ ÉRZÉKENY BŐRŰEK BŐRÉT DÖRZSÖLHETIK

TIPP!

Érzékenyebb bőrűeknek érdemes használat előtt vizes ujjal benedvesíteni egy kicsit a dezodor tetejét, vagy pár másodpercig a hónaljhoz érinteni, hogy megmelegedjen, így könnyebben kenhetővé válik.

Bőrpróba: Minden kozmetikum alkalmazása előtt ajánlott egy kis mennyiséget a csuklónk belső oldalára tenni, és megfigyelni, hogy egy nap alatt kivált-e valamilyen reakciót a bőrön. A természetes anyagokra ugyanis éppúgy lehet valaki érzékeny vagy allergiás, mint a szintetikusakra.

Ezért elővigyázatosságból minden új illatváltozatnál ismételjük meg a bőrpróbát. Ha bármilyen elváltozást észlelünk a bőrünkön, ne használjuk tovább az adott kozmetikumot!

Fontos! A dezodor összetevőiből adódóan a világos, hónaljban szűk fazonú felsőkön nyomot hagyhat, ezért körültekintéssel érdemes használnod.

Vásárlói kérdés! Nyáron kevesebb dezodort kell használni?

A mi válaszunk pedig, hogy egyértelműen IGEN!
MIÉRT? Nyáron a deó puhább és könnyebben kenődik, sok esetben egy húzás a hónaljon elég.
Ha megszoktad, hogy télen kétszer húzod végig, akkor most fölös deóréteg kerülhet a bőrödre, ami felesleges lehet, és esetleg elszínezheti a ruhádat (gallszappannal kimosható). 
Próbáld ki, hogy kevesebbet használsz, így is hatékony, és sokkal takarékosabb!

A dezodor összetevői: szódabikarbóna, kakaóvaj, szezámolaj, méhviasz,100%-os tisztaságú levendula illóolaj, 100%-os tisztaságú teafa illóolaj

A dezodor kiszerelése: 50 ml