Ecoffee Cup hordozható bambusz pohár-Round in Yerkels- 240 ml

Készleten

Hány darabot szeretnél vásárolni?

2990 Ft

Ha úgy érzed Te is elég papírpoharat dobtál már el életed során, és trendi, színes pohárral szeretnéd felhívni mások figyelmét is az újrahasznosítás fontosságára, akkor az Ecoffee Cup-ot Neked találták ki!

Az Ecoffee hordozható kávés poharai kizárólag organikus bambusz rostokból készülnek, ami 100%-ban lebomló.A fedele és a poharakat körülölelő gyűrű BPA mentes szilikonból készül.

Miért más a bambusz pohár, mint más műanyagból készült hordozható poharak?

A bambuszültetvény akár 35%-kal több oxigént juttat a levegőbe, és legalább négyszer több szén-dioxidot köt meg, mint egy faültetvény. Növekedése extrém gyors a fához képest, naponta akár fél métert is képes növekedni. A belőle készült termékek 100%-ban lebomlóak, és környezetbarátak.

Az Ecoffee gyönyörű és szemet kápráztató designjainak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a kedvencét. Bármilyen forró ital, mint például kávé vagy tea biztonságos szállításához kiváló eszköz.

Ha Te is szereted útközben, vagy akár vezetés  közben szürcsölni a kedvenc kávédat, akkor nem kérdés, hogy érdemes az újrahasználható és mosható bambuszpoharat használnod, ami  bármelyik női táska örök darabja lehet. 🙂

Mérete tökéletesen passzol bármilyen autó italtartójába, így egyszerűen szállítható.Termoszként nem használható!

Biológiailag 100%-ban lebomló bambusz pohár rész mosogatógépben tisztítható! A  BPA mentes szilikongyűrűt és a  fedőt érdemes kézzel mosogatni.

Az Ecoffee pohár mérete: 240 ml

A pohár designja: Round in Yerkels