econeked_vaszon_tasakok_szett_nylon_zacsko_helyett
econeked_vaszon_tasakok_szett_nylon_zacsko_helyett2econeked_vaszon_tasakok_szett_nylon_zacsko_helyett3econeked_vaszon_tasakok_szett_nylon_zacsko_helyett4econeked_vaszon_tasakok_szett_nylon_zacsko_helyett5econeked_vaszon_tasakok_szett_nylon_zacsko_helyett6econeked_vaszon_tasakok_szett_nylon_zacsko_helyett_vaszon_tasak_nagy_meret

ecoNeked 4 db-os tasakszett, nylon zacskó helyett

Elfogyott

Hányszor bosszankodunk, hogy a nylon zacskóban hazavitt gyümölcs csomagolása, sokszor már útközben darabjaira szakad, ezzel csak nagyon rövid időre ellátva a feladatát.

Ha Te azok közé tartozol, akiknek szúrja a szemét a halomjával hazahordott, majd kidobott nylon tasakok tömkelege, és igyekszel a mindennapjaidban egy hulladékmentesebb háztartás vezetésére, akkor ne feledkezz meg a bevásárlásaid során, hogy Te is könnyen változtathatsz a bevett szokásaidon.

Mostantól nem kell elfogadnod  a piacon az automatikusan felkínált nylon tasakokat, egyszerűen magaddal viheted a sajátodat!

Mi közel 1 éves tesztelés, és saját tapasztalataink alapján igyekeztünk összeállítani Neked egy olyan kezdő tasak szettet, amivel már jó szívvel indulhatsz bevásárolni, és nem kell hazatérned felesleges hulladékkal.

A tasakok kifejezetten praktikusak,  áttetsző anyaguk miatt könnyedén látható az eladónak is, hogy milyen termék került a zacskóba.

Az előállítás során igyekeztünk odafigyelni a környezetbarát anyagválasztásra is!

A hálós bevásárló tasakok a fenntarthatóság jegyében, maradék vagy használt függöny anyagból készülnek, kis szériában.

Az ecoNeked tasak szett tartalma 4 darab textil tasakot tartalmaz a következő méretekben:

S-es méret: 30x 18 cm

M-es méret: 31 x 25 cm

L-es méret: 37 x 25 cm

Valamint 4. darabnak egy masszív vászon anyagból készült,extra tároló tasakot kapsz hozzá 42 x 30 cm-es méretben

A tasakok kézzel készült termékek, így kérlek vedd figyelembe, hogy lehetnek különbségek  az általad megvásárolt termék és a képeken szereplő tasakok mintájában.

A lehető legpraktikusabb megoldással, a belevarrt pamut  behúzó szalaggal egy mozdulattal, mondhatni “félkézzel” összezárhatod a tasakot.

A termékek tisztítása mosógépben, vagy kézzel történő mosással maximum 40C-on lehetséges, de egyszerű szappanos átmosással is újra használható!