magister naptej

Magister Natural kakaóvajas természetes naptej

Kiürítés

2390 Ft4390 Ft

A nyár slágere! Ne kend magad felesleges vegyszerekkel, ha lélegezhet a bőröd napozás közben is!

A Magister Produtcs Natural kakaóvajas naptejét természetes fényvisszaverő hatóanyaggal (cink-oxid) látták el, ami egy  100 % -ban természetes naptej az egész család, és akár a legérzékenyebb bőrű gyermekek  számára is.

Mindenkinek javasoljuk, aki szeretne leégés nélkül, egyenletesen aranyló barna bőrt.

Hogyha várandós kismama vagy és szeretnéd magadat és születendő gyermekedet mentesíteni minden vegyszertől, azáltal, hogy természetes összetevőkből készült napozószert használsz, bátran próbáld ki a termékünket. A naptej  A-vitamin tartalma nem jelent veszélyt terhesség alatti használat során.

Folyékony textúrája miatt igen gazdaságos, mivel kis mennyiségben is képes vastag fehér réteg nélkül  védőbevonatot képezni a bőrön.

Enyhe édeskés, igazi nyári hangulatú , kókuszos illattal, melyet egy ritka trópusi növény a massoia olajával csempésztek bele.

És hogy milyen csodás alapanyagokat tartalmaz ez a természetes naptej?

Bio kakaóvajat, ami tápláló, védő hatása mellett jellegzetes illatot nyújt készítménynek, valamint elősegíti a tökéletes barnulást.

E és A-vitamint ,amik hozzájárulnak a napsugarak öregedésgátló hatásának ellensúlyozásához

Bio szezámolajat, ami képes elnyelni az UV-sugarak nagy részét.

Körömvirág olajat, ami a bőrpír képződés gátlásáért fele,valamint csodás gyulladáscsökkentő hatással bír

Mésztejet, ami egy  hagyományos, már több 100 éve használt gyógyszerkönyvi minőségű alapanyag, amely rendkívüli gyulladás csökkentő hatással bír.

De Ne felejtsd el!  Nincs olyan fényvédőszer, mely teljes egészében védelmet nyújt a napsugarak káros hatásaitól,ezért mikor az UVB sugárzás a legmagasabb (11-15 óra között) egyáltalán nem szabad tűző napon tartózkodni még a naptej használatával sem!

Összetevők: meszes víz, napraforgó olaj, kakaóvaj (bio), szezámolaj (bio), szójabab olaj, körömvirág olaj, glicerin, lanolin, cink-oxid, fehér méhviasz, E-vitamin,  A-vitamin, Massoia kivonat

BIO*: ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó alapanyag, ECOCERT minősített

Figyelem: még a természetes anyagokra is jelentkezhet allergia, használat előtt végezz bőrtesztet!

A termék kiszerelése: 100 ml vagy 200 ml

A csomagolóanyag (flakon) újrahasznosított műanyagból készült!