narancstigris gyermekfogkrem

Magister Narancstigris gyermekfogkrém fluoridmentes,vegán

Készleten

Hány darabot szeretnél vásárolni?

1890 Ft

Vegán, állati eredetű összetevőktől és állatkísérlet MENTES termék!

SLS-, PPG-, Paraben-, mesterséges illat-, színezék-,fluorid és adalékanyag-mentes!

A Magister Products Narancstigris fogkréme már az első fogacskák ápolására is használható

Fogorvosok segítségével fejlesztett termék, melynek használatával biztos lehetsz, hogy gyermeked a lehető legtermészetesebb, mégis hatékony fogkrémmel ápolhatja a fogacskáit.

Kellemes narancsos ízű, amit garantáltan szeretni fog a  Te gyermeked is.

A fogkrém lenyelése nem jár semmilyen veszéllyel gyermeked számára, mivel a fogkrémet fluorid, SLS, mesterséges adalékanyag-, és tartósítószer mentesen készült.

Mit tartalmaz a Magsiter Narancstigris gyermekfogkréme?
Kalciumot, mely  alapvető anyag kezdődő zománchibák reparálásában, valamint hosszútávon sokkal hatékonyabban és biztonságosabban védi,  a gyermekek fogait, mint a fluorid!

Bio Aloe verát, mely elpusztítja a fogszuvasodást okozó baktériumokat, gyógyítja a nyálkahártya gyulladásokat.

Mirhát, mely hatékonyan kezeli és előzi meg a szájpenészt, szájüregi sebeket.

Bio Édesnarancs olajat, mely a fogkrém természetes ízesítője, frissítő hatású, a gyermekek által kedvelt narancsos ízt adja.

Édeskömény olajat, mely gyulladáscsökkentő, frissítő, görcsoldó, oldja a görcsös köhögést is, étvágygerjesztő.

Xilitolt, mely a fogkrém természetes édesítője, mely a gyermekkori fogápolás alapja, csökkenti a lepedékképződést, és segítségével az ásványi anyagok könnyebben és hatékonyabban épülnek be a fogzománcba.

Miért fontos, hogy gyermeked számára fluorid- mentes fogkémet válassz?

A fluorid veszélyeiről szóló hírek nem alaptalanok!

A fluorid lenyelve irritálja a nyelőcső és a gyomor nyálkahártyáját , a pajzsmirigybe a jód helyére beépülve pajzsmirigy problémákat okozhat.

Tudtad? 

A fluorid természetesen nincs is jelen a fogállományban . Pont emiatt a fogakba és a csontokba épülve a saját struktúrától (amit a kalcium épít fel) eltérő szerkezetet alakít ki. Akkor miért is tennénk bele?

Az eltérő szerkezet hosszútávon egyáltalán nem előnyös, viszont a kalciummal lehetségessé válik a kezdődő zománchibák javítása.

 

Mi a helyzet a fogkrémek habzásért felelős  a sodium lauryl sulfate-tal (SLS)?

Ez az egyik legallergizálóbb, és legirritálóbb mesterséges kemikália , mely szinte az összes fogkrémben helyet kap! Az ínygyulladások kialakításáért nagy részben felel. Tanulmányok bizonyítják, hogy az SLS tartalmú fogkrémek elhagyásával javulnak a fogágybetegségek tünetei.
Mesterséges ízesítők, tartósítók, adalékok?

Ezek az anyagok felesleges terhet jelentenek még egy felnőtt szervezet számára is, nemhogy egy kisgyermeknek! Ezek az adalékanyagok képesek megalapozni a későbbiekben megjelenő étel-, és bőrallergiákat.

Tudatos és egészségcentrikus gondolkodású szülő révén válassz Te is olyan természetes megoldást , 100 %-ban természetes fogkrémet, mely akár nagy mennyiségben lenyelve sem okoz semmiféle problémát a  gyermekednek!

Összetevők: növényi glicerin, kalcium-karbonát, édesnarancs illóolaj (bio), xilit, decil-glukozid, aloe vera (bio), édeskömény illóolaj, mirha olaj, limonén*, linalool*, citral*

* Az összetevők 100 %-a organikus mezőgazdaságból származik (BIO)
** Az illóolaj természetes komponense

A termék kiszerelése : 75 ml