Akció!

Pure folyékony mosódió 1,5 liter

Készleten

Hány darabot szeretnél vásárolni?

1790 Ft 1611 Ft

A  Pure folyékony mosódió gélje, kizárólag organikus mosódió kivonatot tartalmaz, gyengéd, mégis rendkívül hatékony mosási eredményt ígér.

Miért érdemes kipróbálnom a Pure Mosódió gélt?

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Nem tartalmaz szintetikus anyagokat, ezért érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják
  • Organikus mosódió kivonatot tartalmaz
  • Gyengéd, mégis hatékony
  • Kiváló színes és kényes textíliákhoz is
  • Bármilyen hőmérsékleten használhatod
  • Megóvja a ruháid színét a kifakulástól

Használhatok-e öblítőt a mosódió gél mellett?

Nincs szükség öblítőt használni, mivel a mosódióval mosott ruhák anélkül is lágyak, puhák, selymesek lesznek. Hogyha mégis ragaszkodsz a jól bevált illatodhoz,öblítő helyett használj mellé nyugodtan bármelyik Pure mosóparfümöt.

Mennyire hatékonyan mos a Pure mosódió gél?

Az átlagos mosóporokkal egy szinten van, de tudnod kell, hogy nem varázsszer, ahogy a mosóporok sem azok. A fehér, illetve erősen szennyezett ruhákhoz ezért is javasoljuk a Pure fehérítő, foltisztítósó használatát.

Mit kell tudnom a Pure mosódió gél használatáról?

Bármilyen vízkeménységnél, bármely hőfokon (30-95) használható, kézi és gépi mosásnál egyaránt. Pure folyékony mosódió gél kiemelkedően jól használható kézi, gépi mosáshoz is. Gépi mosásnál egy átlagos mosógépbe 5 kg ruhához 1-1.5 kupak koncentrátum szükséges amit lehet a mosószer adagolóba, illetve a mosógép dobba a ruhák alá is tenni. Így az 1.5 liter Pure folyékony mosódió gél, ami heti 3-4 mosással számolva 2-2.5 hónapra is elegendő. Mivel a mosódióhéjhoz hasonlóan illatmentes, így az öblítő programhoz tetszőlegesen tehetsz Pure mosóparfümöt, így varázsolhatod ruháid illatossá.

A termék kiszerelése: 1,5 liter