snackngo_patchwork_pink_eteltarolo_tasak
sng-patchwork-pink_tasak

Snack’n go ételtároló tasak- Patchwork pink

Készleten

Hány darabot szeretnél vásárolni?

2990 Ft

Töltsd meg, vidd magaddal és használd újra!

Használhatod uzsonnás tasaknak, nasi tasaként, keksz tartónak, gyümölcs tasaknak, vagy egyszerűen  ételtároló tasakként. Tárolhatod benne az edzésre szánt szőlőcukrot vagy házi müzliszeletedet.

Hogyha fontos számodra, hogy ne kelljen minden alkalom után eldobnod a csomagolásra szánt nylon zacskót, hanem egy tartós, évekig használható ,megbízható minőségű alternatívát keresel, akkor a Snack’n go tasakok minden igényedet kielégíthetik.

A Snack’n go tasakok 5 év élettartamúak, moshatóak, strapabíróak és egy nagyon tartós anyagból készülnek.

Miért készül műanyagból a tasak, ha hulladékcsökkentő termék?

Az ételtároló elsődleges célja, hogy tartós legyen, mert így valósul meg az, hogy valóban nem lesz szükséged az eldobható csomagoló anyagokra.

A textilből készült termékek közel sem ilyen tartósak, mivel az étellel folyamatosan kapcsolatban vannak, a textilszálak között megrekednek a morzsák és ételdarabkák. Így pedig gyorsabban romlik az étel, ezért a mindennapos mosás elengedhetetlen lenne, a textil pedig ezt szinte biztos, hogy hosszú távon nem tolerálja ezt jól.

 

A gyártó maximálisan odafigyel arra, hogy ez az anyag, ami közvetlenül érintkezik az étellel, ne legyen ártalmas az ételedre!

Fontos, hogy a tasak belseje gusztusos marad, hogy bele tudod tenni a nasidat vagy a kockaszendvicsedet, a gyereknek a kesudiót, mazsolát.

A Snack’n go  ételtároló tasakok kis súlyúak és méretek, így ha nincs benne ételgyakorlatilag a farzsebedbe is rakhatod,mivel 0 helyet foglal.

 

Tépőzárral záródik, melyet mosáskor zárj vissza, hogy ne kezdje ki a többi ruhadarabot.

Mérete: 16 x 16 cm

Anyaga: 100% poliészter

30 °C-on mosógépben mosható, BPA mentes anyagból készült.

Folttaszító belső réteggel ellátva.