Hulladékmentesen élni? 2016-ban a zero waste még csak nagyon keveseknek ismerős szófordulat volt, pedig mi már akkor is éreztük, hogy minden nap egyre fontosabbá válik a kérdés. MINDENKINEK!
A mi véleményünk az, hogy nem kellenek nagy dolgok, ahhoz hogy BÁRKI részese lehessen egy hulladékmentesebb világ létrehozásának! Mert ha Te csak kicsiben kezded, azzal máris többet teszel, mint az emberek 90%-a.

Kik vagyunk?

3(+1) fős pici családunk, közösen,összefogva azon munkálkodik, hogy lemondások nélkül léphess rá egy nagyon izgalmas útra. A Zero Waste életmód szebb mint elsőre gondolnád. Ebben igyekszünk Neked is segíteni:

Anett: fő felbújtó,ötletgazda akinek soha sem állnak meg az agytekervényei 🙂 De amúgy minden az egyben,mert a marketingtől kezde a kapcsolattartáson át mindent igyekszik a kezében tartani 🙂 Ha kérdésed lenne és levelet írsz nekünk akkor vele fogod tartani a kapcsolatot.

Dénes: Anett jobbkeze, társa és férje. Minden amire Anettnak már nem jut ideje, azt ő igyekszik koordinálni. Számlázás, termékek online szemmel tartása és folyamatos beszerzése.És igen,időnként vele is “találkozhatsz” ha írsz nekünk 🙂

Edit: Aki hozzájárul ahhoz, hogy a rendelésed hipp-hopp nálad legyen. Nem, nem a kiszállítónk. 🙂 Ő aki, villámsebességgel és nagy rutinnal készít össze minden rendelést. A raktár részleg személyes szemmel tartása hozzá tartozik. Hogyha telefonon keresel minket, akkor Edittel fogsz beszélni.

+1? Ő Dominik, a legifjabb és talán elmondhatjuk, hogy leghulladékmentesebb tagunk. Ő aki 5 napos kora óta csak mosi pelusban él és bizony esze ágában sincsen eldobhatóra váltani. Szülei a legnagyobb gondossággal igyekeznek őt a környezettudatosság felé terelni. Persze csak ha nagyobb lesz. DE mint tudjuk, a PÉLDA a legjobb tanító.

A célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a probléma fontosságára, és hogy rávilágítsunk mennyi felesleges terméket és csomagolóanyagot viszünk haza a mindennapi vásárlásaink során.
Szeretünk ötletelni és ötleteket adni a mindennapokhoz, amik mindenkinek egyszerűen megvalósíthatók, anélkül, hogy lemondanánk bármiről is.
Hogyha pedig már részese vagy egy tudatosabb, hulladékmentesebb világnak, a mindennapok átalakulnak a Te szemedben is! Látni fogod mi a felesleges, mi az amit Te magad is hónapokkal ezelőtt még másképp csináltál, és mi az amiben Te fogsz tudni példát mutatni másoknak.
Mert a változások itt kezdődnek. Apró hétköznapi lépésekkel, amiket később a környezetünk is átvesz tőlünk, és ezzel talán elkezdődik valami…