Belföldi szállítási feltételek:

A webáruházunkban rendelt termékeket  háromféle módon van lehetőséged átvenni.

1.) MPL futárszolgálattal történő kiszállítás esetében a csomag súlyától függetlenül a szállítási díj egységesen 1600 ft.

2.) Pick Pack Pontra történő kiszállítás esetén:

20 000 Ft értékhatár alatt 1499 ft a kiszállítási díj.

Pick Pack Pont esetében a maximálisan feladható csomag 20 kg. Amennyiben a csomagod súlya ezt meghaladja, és a vásárlás értéke nem éri el a  20 000 ft-ot, a szállítási költséget duplán számoljuk fel.

3.) GLS Csomagpontra történő kiszállítás esetén:

20 000 Ft értékhatár alatt 1499 ft a kiszállítási díj.

A GLS csomagpontra történő rendelés esetében a maximálisan feladható csomag 40 kg.

20 000 ft feletti vásárlás esetén az általad választott kiszállítási móddal a csomagod házhoz szállítása INGYENES!

Utánvétes fizetés esetében plusz költséget számolunk fel, ami 300 Ft !Részletek lentebb!

Csomagodat az alábbi módokon tudod fizetni : előre utalás és utánvétes fizetés.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik, amennyiben a fenti időszakokban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni.

FONTOS! Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg! Ha a csomagon sérülést észlelsz  kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át a csomagot!

A futárnak nem áll módjában átvétel előtt a csomagot kibontani, illetve átadni kibontásra, ezért ha a csomag sérülésmentes, kérjük, vedd át a megrendelt termékeket!

Amennyiben a csomagon külsérelmi nyom nem látható, de a termék a gondos csomagolás ellenére mégis megsérült, esetleg hiányos, ezt kérjük jelezd az elérhetőségeink bármelyikén és a kártalanításáról haladéktalanul gondoskodunk.

A megrendelésed kétféle módon van lehetőséged kiegyenlíteni:

Amennyiben az előre utalást választod, a megvásárolt terméket kizárólag a az elutalt összeg megérkezése után postázzuk számodra.

Ebben az esetben az átvételi módnál válaszd a Futárszolgálattal lehetőséget, a fizetésnél az Előre utalás menüpontot!

Lehetőséged van utánvétes fizetésre is:

Amennyiben ezt választod, kérlek a vásárlás befejezése előtt az átvételi módnál jelöld meg az Futárszolgálattal átvételi módot és a fizetésnél a Fizetés átvételkor lehetőséget. Ebben az esetben plusz költséget számolunk fel, ami +300 ft!

Utánvéttel történő rendelés esetén a 20 000 forintot meg nem haladó rendelés esetén a szállítási díj Magyarország egész területén egységesen MPL futárszolgálattal történő szállítássaé 1600+300 ft( utánvételi költség). Összesen 1900 Ft, Pick Pack Csomagpontra és GLS csomagpontra egységesen 1499 Ft + 300 Ft( utánvételi költség). Összesen 1799 Ft.

Kérem csak akkor rendeld meg a terméket ha ki tudod egyenlíteni a számla ellenértéket. Az MPL  futárszolgálat készpénzes és bankkártyás fizetést is fogad el.

Amennyiben nem tartózkodsz a megadott címen a futár következő napon ismételten megkísérli a csomag átadását.

Nem átvett csomagok esetében a következő rendelésnél kizárólag előre utalása után postázzuk a leadott rendelésed!