Cibibee méhviaszos ételcsomagolók, vegyes szett/3 db

Kiürítés

3290 Ft

Elhoztuk Neked az első Magyarországon gyártott méhviaszos ételcsomagolót, amit hulladék nélkül használhatsz a megmaradt ételek csomagolására.

Nincs többi kidobott folpack, alufólia, vagy műanyag zacskó, szinte bármilyen ételféleség frissen tartására használhatod.

A csomag tartalma:

1 darab 19×19 cm , S méretű Cibibee – Méhviaszos élelmiszercsomagoló

1 darab 24×24 cm, M  méretű Cibibee – Méhviaszos élelmiszercsomagoló

1 darab 33×33 cm, L méretű Cibibee – Méhviaszos élelmiszercsomagoló

3 különböző,csodaszép mintával

Szinte bármilyen élelmiszert belerakhatsz, legyen az gyümölcs, zöldség, sajt, kolbász, szendvics, de akár lefedheted vele az ételt tartalmazó edényeket is.

A  Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagoló összetétele 100%-ban természetes anyagokból áll, mentes minden vegyi anyagtól,kemikáliától:

GOTS tanúsítvánnyal rendelkező biotextil, a méhek által előállított baktériumölő méhviasz, fertőtlenítő hatású jojobaolaj és természetes gyanta felhasználásával készül.

Használatával Te is hozzájárulsz, a szeméttermelés csökkentéséhez, környezetünk megóvásához.

A termék kiváló helyettesítője az egyszer használatos – és az egészségre bizonytalan hatással levő – megoldásoknak (alufólia, műanyagfólia), környezetbarát, nem termelsz vele szemetet és az étellel csak természetes anyag érintkezik.

TIPP:Ha a kezeddel felmelegíted kicsit az anyagot, akkor könnyebben rá tudod simítani az edény oldalára és a rétegek jobban megtapadnak egymáson.

A Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagolót használat után csak töröld le nedves ruhával vagy tartsd a csap alá és egyszerűen mosd le.

A termék élettartama a használat gyakoriságától és gondosságától függően egy év is lehet, így nem csak környezetvédelmi és egészségügyi szempontból előnyös az alkalmazása, de az ára is megtérül.