Horgolt mosdópamacs/ mosdószivacs-Bézs

Elfogyott

Azt hiszem nem kell bemutatnunk a hagyományos, bármelyik drogériában fellelhető, műanyagból készült mosdópamacsot, ami abban segít, hogy minél kevesebb tusfürdővel minél több habot tudj “készíteni”.

Hogyha Te is a hulladékcsökkentésre törekszel, akkor szeretnénk Neked bemutatni ennek a hulladékmentes verzióját, ami jelentősen tartósabb és sokkal természetesebb mint amikkel eddig találkozhattál.

Kézműves, kézzel horgolt, organikus pamutból készült mosdószivacs, amivel a lehető legkevesebb natúr szappan vagy természetes tusfürdő használatával habpartit varázsolhatsz.

Hogyan használd?

Egyszerűen kend be magad a kedvenc szappanoddal, majd dörzsöld át a bőröd a mosdószivaccsal. 

A pamut szálak könnyen felhabosítják  a natúr szappant.

Organikus pamut szálai könnyen kiszáradnak, így nem kell félned a kellemetlen szagoktól. A mosópamacs zsinórja is saját anyagából készült.

Ennek a pamacsnak a használatával hosszútávon szappant és tusfürdőt tudsz megspórolni, valamint tartós anyagának köszönhetően nem kell az eddig szeretett és megszokott, azonban műanyagból készült mosdópamacsot eldobnod.

Kézzel vagy mosógépben is könnyedén tisztítható.

Mit jelent pontosan, hogy organikus pamutból készült?

Az anyagot növényi és ásványi festékkel festik, melyek nem roncsolják a növényi rostokat. Elemi szálai 100%-ig természetesek  és a teljes elhasználódás után 100%-ban lebomlik.

Anyaga: 100% organikus pamut

 

 

Érdekelhetnek még…