ODÚ Natural Home méhviaszos csomagoló M méret-többféle minta

Kiürítés

1200 Ft

Legyen a konyhád is hulladékmentes, és kezd el méhviasz csomagolót használni az eddig megszokott folpack és alufólia helyett.

Az ODÚ – Natural Home Design méhviaszos csomagolója csodás mintáival igazi díszévé válik a hűtődnek.

A termék a hulladékmentesség jegyében: csomagolásmentesen érkezik hozzád.

Nincs többi kidobott folpack, alufólia, vagy műanyag zacskó, szinte bármilyen ételféleség frissen tartására használhatod.

Az S méretű méhviaszos csomagoló mérete: 20×30 cm

Az ODÚ- Natural Home Design méhviaszos élelmiszercsomagoló összetétele 100%-ban természetes anyagokból áll, mentes minden vegyi anyagtól,kemikáliától:

Szinte bármilyen élelmiszert belerakhatsz, legyen az gyümölcs, zöldség, sajt, kolbász, szendvics, de akár lefedheted vele az ételt tartalmazó edényeket is.

Használatával Te is hozzájárulsz, a szeméttermelés csökkentéséhez, környezetünk megóvásához!

A termék kiváló helyettesítője az egyszer használatos – és az egészségre bizonytalan hatással levő – megoldásoknak (alufólia, műanyagfólia), környezetbarát, nem termelsz vele szemetet és az étellel csak természetes anyag érintkezik.

TIPP: Ha a kezeddel felmelegíted kicsit az anyagot, akkor könnyebben rá tudod simítani az edény oldalára és a rétegek jobban megtapadnak egymáson.

A méhviaszos élelmiszercsomagolót használat után csak töröld le nedves ruhával vagy tartsd a csap alá és egyszerűen mosd le.

Fontos! Meleg vízzel soha nem mosd le, mert ront a termék minőségén, így idő előtti elhasználódáshoz vezet!

A termék élettartama a használat gyakoriságától és gondosságától függően egy év is lehet, így nem csak környezetvédelmi és egészségügyi szempontból előnyös az alkalmazása, de az ára is megtérül.