Sapdu Clean Mosódiógél 99,8% vegán

Készleten

Hány darabot szeretnél vásárolni?

2990 Ft

A Sapdu  Clean Mosódiógél az egyik lehető legtisztább vegán mosószer ma a piacon. Kizárólag mosódió főzetet és élelmiszer tartósítószert tartalmazó illatmentes, vegán mosószer.

Önmagában nem fehérít, ezért néha érdemes fehérítős mosást alkalmazni, vagy a foltokat marhaepe szappannal előkezelni.

Mit érdemes tudnom a Sapdu mosódiógélről?

– a mosódió termése megújuló, fenntartható és gazdaságosan szállítható valamint 100% felhasználható a gyógyszeripartól a mezőgazdaságig.
nem irritálja a bőrt és a nyálkahártyát, hiszen ez egy gyengéd nem ionos tenzid, kifejezetten javasolt érzékeny bőrűeknek-ideértve a babapopsit a nap 24 órájában
– a növényi saponin (ami nem egyenlő a szappan-nal) jól működik kemény víz esetén is, és nem képez csapadékot  a bőrön, vagy  a ruhán, ezért  a textília puha marad, afféle “föld” illattal és a színek is megőrzik élénkségüket.
– a kémiában ismeretes a “hasonló a hasonlóval” elve, ezért a mosódió kivonata kulcs szerepet játszik a mosható,valóban pamutból készült pelusok esetén.

-A hagyományos mosóporok és szappanok eléggé agresszív anionos tenzidek, és egy idő után hajlamosak a textíliát is roncsolni.
– a mosódió kivonata nem csak mosáshoz, de takarításhoz is remek választás és nagyon könnyen otthon is előállítható néhány száz forintból.

A termék kiszerelése: 1500 ml