Zero Waste mindennapok

Miért dobnál el nap mint nap újabb nylon zacskót, vagy csomagolnád a szendvicsed alufóliába, ha mindez mind a kukában végzi? Előnyben részesíted azokat a tárgyakat az otthonodban, amik újrahasznosított alapanyagokból készülnek, ezzel csökkentve a környezetben eldobott szemét mennyiségét?

Gondoltál már rá, hogy ezt a feleslegesen kidobott hulladékot elkerülhetnéd más, környezetbarát megoldással? Hallottál már a méhviaszos fóliáról, ami garantáltan frissen és szagmentesen tartja az ételeket?
Vagy mi lenne ha az alufólia árát, amit a szendvicsek csomagolására használsz befektetnéd egy több évig tartós szendvicscsomagoló árába, amivel pénzt és hulladékot is tudnál spórolni?

Mindezek használatával Te is hozzájárulhatsz a háztartásban keletkezett feleslegesen műanyag zacskók és fóliák használatának csökkentéséhez.

Lehetsz Te a környezeted első ökoNője, aki megmutatja a többieknek milyen érzés újrahasználható szalvétából enni vagy méhviaszos fóliával frissen tartani a maradék ételt.Vágj bele bátran!

1–16 / 133 találat